Een betalingsherinnering verzenden

Om een betalingsherinnering te sturen:

1. Ga naar Mijn verkoopactiviteit : Gefactureerd
    2. Zoek de relevante transactie. Verfijn indien nodig uw zoekopdracht met behulp van de zoekmachine en de opties in het uitklapmenu:
    3. Klik op mceclip1.png
    4. Klik in het uitklapmenu op "Een herinnering sturen": de koper ontvangt de betalingsherinnering.

Tip: U kunt ook uw betalingsherinnering versturen vanaf de verkooppagina, dus start het proces bij stap 3.

Let op: Een betalingsherinnering kan pas 7 dagen na de oorspronkelijke betalingsaanvraag worden verstuurd