Mijn betalingsverzoek verzenden

Om een betalingsverzoek te verzenden:

1. Gaat u naar de pagina Verkoopactiviteit: te factureren
  2. Zoek welk betalingsverzoek moet worden verzonden en klik op Capture_d__cran_2019-12-11___15.44.35.png bij het verzoek van uw keuze.
  3. Voeg een bericht toe ter attentie van uw koper (facultatief)
  4. Voeg de portokosten, de beheerkosten en/of de kortingen toe (facultatief)

5. Klik op Capture_d__cran_2019-12-11___15.44.50.png. Vervolgens ontvangt uw koper uw betalingsverzoek.

Tip: voor professionele verkopers moeten de woorden “verzoek tot betaling” worden vervangen door “factuur”.