Als u de e-mailmelding die u voor een favoriet hebt geactiveerd niet langer wilt ontvangen, kunt u deze melding uitschakelen terwijl u de gekoppelde favoriet behoudt. Dit kan vooral handig zijn als u het maximumaantal toegestane meldingen hebt bereikt. U kunt deze favoriet nog steeds op de website bekijken; alleen de e-mail die u informeert over nieuwe verkopen wordt niet langer verzonden.
De e-mailmelding die aan een favoriet is gekoppeld verwijderen
- Ga naar de pagina Beheer mijn zoekopdrachten
- Klik voor de betreffende favoriet naast ‘E-mailmelding’ op de schakelaar ‘Ja’ om deze op ‘Nee’ te zetten.
De e-mailmelding is uitgeschakeld. U ontvangt geen e-mails meer voor deze favoriet, maar u kunt deze nog steeds op de website raadplegen via de sectie "Favorieten".