Bulkwijzigingen: Mijn vernieuwingen aanpassen

Deze service maakt deel uit van de talrijke voordelen van ons Club+ Gold-abonnement

Dit artikel legt u uit hoe u de hernieuwingen van uw verkopen in enkele muisklikken kunt wijzigen.

Deze wijzigingen worden alleen toegepast op de lopende verkopen zonder bod.

Om de hernieuwingen van uw bulkverkopen te wijzigen:

1. Ga naar de pagina voor bulkwijzigingen
  2. Selecteer de wijziging “Mijn vernieuwingen aanpassen”:
  3. Selecteer het aantal en de hernieuwingsperiode in het vervolgkeuzemenu.
  4. Selecteer uw items per categorie en/of selecteer de website van Delcampe

Om alle categorieën te kiezen, doet u het volgende:

Selecteer mceclip2.png om ervoor te zorgen dat de wijziging wordt toegepast op alle categorieën

Om specifieke categorieën te kiezen, doet u het volgende:

Selecteer de categorie waarop u wilt dat deze wijziging wordt toegepast
    Klik op mceclip4.png

Tip: Herhaal deze actie voor elke categorie waarop u wilt dat deze wijziging wordt toegepast

5. Controleer uw wijzigingen via de overzichtstabel

6. Klik op mceclip6.pngom uw wijziging te valideren.