Een item aanbevelen

Als u denkt dat een item interessant kan zijn voor een ander lid heeft u de mogelijkheid om hem/haar te informeren via de "Vrienden"-functie.
Het lid zal een e-mail ontvangen waarin staat dat u een item op Delcampe aanbeveelt.

Om een object aan te bevelen:

1. Ga naar de pagina van het betreffende object
    2. Klik aan de rechterkant van de pagina op mceclip0.png

3. Klik opmceclip2.png
    4. Geef het de gebruikersnaam van het andere lid op

Tip: Als je niet zeker weet wat de bijnaam is, vul dan de eerste letters van de gebruikersnaam in. Het systeem zal alle bestaande gebruikernsamen met diezelfde beginletters weergeven.

5. Klik op mceclip4.png
    6. Voeg een bericht toe voor het lid (optioneel)
    7. Klik op mceclip5.png

Tip: U kunt hetzelfde item aan maximaal 5 vrienden aanbevelen.