Tijdelijke afwezigheid aangeven

Om uw tijdelijke afwezigheid aan te geven, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat of om andere redenen niet beschikbaar bent, kunt u een pictogram voor tijdelijke afwezigheid weergeven. Het pictogram Absence.JPGzal op verschillende plaatsen op de website zichtbaar zijn om andere leden te waarschuwen.

Om het pictogram te activeren:

1. Ga naar “Mijn algemene instellingen:"
  2. Vink “ja” aan onder “Ik ben op dit moment afwezig” in het kader van publieke informatie
  3. Vermeld de datum van uw terugkeer
  4. Klik op mceclip1.png

Opgelet: De gekozen terugkeerdatum blijft privé en alleen voor u zichtbaar. Het pictogram wordt automatisch gedeactiveerd op de datum die oorspronkelijk werd gekozen. Vergeet niet om de optie handmatig te deactiveren in het geval van vroegtijdige terugkeer.

Tip: Als u dat wenst, kunt u ook een afwezigheidsbericht toevoegen in de rubriek “Ik stel me even voor”. Dit bericht zal zichtbaar zijn op uw verkopen en uw profielpagina. Als u een verkoper bent, raden wij u aan uw verkopen af te sluiten om te voorkomen dat u biedingen ontvangt wanneer u de verkopen niet kunt voltooien.