Mijn verkopen exporteren

Deze functie maakt deel uit van de vele voordelen van het Club+ Gold-abonnement.

Dit artikel legt u uit hoe u uw verkopen kunt exporteren in CSV-formaat (Unicode UTF-8).

U kunt uw verkopen exporteren vanaf de volgende pagina's:

Uw verkopen exporteren

1. Ga naar één van de bovenstaande pagina's
  2. Klik op de knop  bouton_Exporter.jpg  in de rechterbovenhoek van de pagina
  3. Het volgende venster verschijnt
  4. Kies het bestandstype dat u wilt exporteren:
      • CSV (voor Excel): een standaardformaat
      • CSV Lister v4: een bestand aangepast voor het gebruik met de Lister v4

Opgepast:
- Als u kiest voor "Deze pagina" zal u een bestand downloaden dat enkel de objecten bevat van de pagina waarop u zich momenteel bevindt.
- Als u kiest voor "Alle pagina's" zullen alle objecten van de rubriek worden gedownload. Omwille van prestatieredenen zult u een e-mail ontvangen met een downloadlink naar het bestand, eenmaal de download is voltooid.