Hoe kan ik een verkoop melden?

U hebt de mogelijkheid om een te koop aangeboden item te melden:

• als de verkoop niet-conform of onvolledig is (in het geval van een onjuiste beschrijving, een verkeerde categorie, of bijvoorbeeld als de verkoper de betalingskosten of Delcampe-kosten doorberekent)
  • als het te koop aangeboden item verboden is volgens de Delcampe Gebruiksvoorwaarden.

Om een item te melden:

1. Klik op de verkooppagina op “Dit item melden”
    2. Afhankelijk van de reden kiest u ervoor om het item ofwel bij de verkoper ofwel bij Delcampe te melden

3. Kies de reden uit het vervolgkeuzemenu

OF

4. Voer een uitleg in
    5. Klik op mceclip4.png

Tip: Wanneer u een item meldt, krijgt u geen systematisch antwoord. Wij vestigen echter uw aandacht op het feit dat Delcampe contact met u kan opnemen om u, indien nodig, om nadere informatie over uw melding te vragen.