Over inloggen en uitloggen met uw account

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Aanmelden

Om verbinding te maken met uw account:

1. Klik op mceclip0.png of geef de loginpagina weer
  2. Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord aan in de daarvoor bestemde velden
  3. Klik op mceclip3.png

Tip: Als u wilt dat uw verbinding behouden blijft, zelfs als u de website sluit, vinkt u “Verbinding behouden” aan. Wanneer u de website opnieuw opent, hebt u al verbinding. Gebruik deze functie om veiligheidsredenen niet als u een openbare of gedeelde computer gebruikt.

Afmelden

Om de verbinding met uw account te verbreken, doet u het volgende:

1. Klik op “Welkom, [uw gebruikersnaam]”

2. Klik op mceclip5.png

U aanmelden op een andere account

Om verbinding te maken met een andere account, moet u eerst de verbinding verbreken met de account die u al hebt gebruikt. Maak vervolgens verbinding met uw andere account.