Bulkwijzigingen: Als nieuw plaatsen

Deze service is beschikbaar voor alle verkopers.

Deze functie zorgt ervoor dat uw items als “Nieuw” worden weergegeven door de startdatum van de door u geselecteerde verkopen te wijzigen. De leden zullen ze terugvinden in hun e-mailmeldingen.

Dit artikel legt u uit hoe u uw lopende verkopen in enkele muisklikken kunt terugzetten op nieuw.

Opgelet: Deze wijziging is alleen van toepassing op de lopende verkopen zonder bod die ouder zijn dan 3 maanden.

Opgelet: Het gaat om een betalende wijziging. Het tarief wordt berekend op basis van uw status en locatie. Voor meer informatie hierover, kunt u onze tarievenpagina raadplegen.

Om uw verkopen terug te zetten op nieuw:

1. Ga naar de pagina voor bulkwijzigingen
  2. Selecteer de wijziging
  3. Selecteer de wijziging “Als nieuw plaatsen” (betalend) via het vervolgkeuzemenu mceclip1.png
  4. Als u ook de einddatum en/of de eindtijd van uw verkopen wilt wijzigen, vinkt u het vakje case.PNGmceclip2.png aan

Tip: Raadpleeg voor meer informatie het artikel “Bulkwijzigingen: De einddatum en/of de eindtijd wijzigen”

5. Selecteer uw items per categorie en/of selecteer de website van Delcampe

Om alle categorieën te kiezen, doet u het volgende:

Selecteer mceclip0.png om ervoor te zorgen dat de wijziging wordt toegepast op alle categorieën

Om specifieke categorieën te kiezen, doet u het volgende:

Selecteer de categorie waarop u wilt dat deze wijziging wordt toegepast
    Klik op mceclip2.png

Tip: Herhaal deze actie voor elke categorie waarop u wilt dat deze wijziging wordt toegepast

6. Controleer uw wijzigingen, alsook de kost van deze wijziging, via de overzichtstabel
  7. Klik op mceclip2.png om uw wijziging te valideren