Mijn Delcampe Pay-account sluiten

U kunt op elk moment uw Delcampe Pay-account sluiten.

Dit artikel behandelt de volgende twee scenario’s:

 

U hebt geen lopende verkopen

  1. Ga naar “Beheer: Mijn Delcampe Pay-instellingen”
  2. Klik op mceclip0.png
  3. Uw account wordt dan onmiddellijk gesloten

U hebt lopende verkopen

  1. Ga naar “Beheer: Mijn Delcampe Pay-instellingen”
  2. Klik op mceclip0.png
  3. Uw account wordt voor een periode van drie maanden geschorst om de termijn voor eventuele terugbetalingen van de laatste transacties te respecteren. Na deze termijn wordt uw account definitief gesloten. Op de dag van uw verzoek ontvangt u een bevestiging per e-mail, alsook 3 dagen voor en op de dag van de definitieve sluiting.

Op elk moment gedurende deze drie maanden kunt u uw account opnieuw activeren zonder uw voordelen te verliezen door te klikken op mceclip1.png binnen “Beheer: Mijn Delcampe Pay-instellingen”

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 5 van 15
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk