Een lid kan niet bieden op een van mijn verkopen vanwege het land waar hij/zij woont

In uw verkoopvoorwaarden kunt u bepaalde bestemmingen bepalen voor de levering van uw items. Deze bestemmingen bepalen welke leden kunnen kopen of kunnen bieden op uw verkopen. Indien een bestemming niet is geselecteerd, zullen kopers die er wonen niet kunnen bieden op items in uw winkel en zullen ze deze items niet kunnen kopen.

Als een lid contact met u opneemt met de mededeling dat u niet akkoord gaat met levering in zijn land en met de vraag of u hem toegang wilt geven tot uw verkopen, moet u uw verkoopvoorwaarden wijzigen. Om dit te doen:

1. Gaat u naar de pagina Verkoopvoorwaarden
  2. Klik op de bestemming(en) waarnaar u wenst te verkopen. Het teken v.pngverschijnt als de bestemming is geselecteerd.

3. Klik op mceclip1.png
  4. Het lid dat u heeft benaderd kan nu bieden/kopen in uw winkel. Neem contact op met hem om hem op de hoogte te brengen.

De selecteerbare bestemmingen zijn (met uitzondering van het land van de verkoper) grote gebieden die overeenkomen met continenten (of delen van continenten). Het is niet mogelijk om slechts enkele landen van dit continent te selecteren.