Een lid kan niet bieden op een van mijn verkopen vanwege het land waar hij/zij woont

In uw verkoopvoorwaarden kunt u bepaalde bestemmingen bepalen voor de levering van uw items. Deze bestemmingen bepalen welke leden kunnen kopen of kunnen bieden op uw verkopen. Indien een bestemming niet is geselecteerd, zullen kopers die er wonen niet kunnen bieden op items in uw winkel en zullen ze deze items niet kunnen kopen.

Als een lid contact met u opneemt met de mededeling dat u niet akkoord gaat met levering in zijn land en met de vraag of u hem toegang wilt geven tot uw verkopen, moet u uw verkoopvoorwaarden wijzigen. Om dit te doen:

1. Gaat u naar de pagina Verkoopvoorwaarden
  2. Selecteer het (de) continent(en) of land(en) waarnaar u wenst te verkopen. Indien een bestemming niet is geselecteerd, zullen kopers uit deze bestemming niet kunnen bieden op items in uw winkel en zullen ze ook geen items kunnen aankopen.

Indien u de interactieve kaart gebruikt:

klik op de landen waaraan u wilt leveren. Als het land groen is levert u aan dit land, is het grijs, dan niet.

Indien u het uitvouwmenu gebruikt:

Vink het hokje aan voor de landen waaraan u wenst te leveren

Tip: zijn er slechts enkele landen waaraan u niet wenst te leveren? Vink dan het hokje van het bijbehorende continent aan en ontvink de landen in kwestie.

3. Klik op mceclip1.png
  4. Het lid dat u heeft benaderd kan nu bieden/kopen in uw winkel. Neem contact op met hem om hem op de hoogte te brengen.