Een verkoop afsluiten

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Een verkoop zonder bod afsluiten

Via de pagina van mijn te koop aangeboden items

1. Gaat u naar Mijn te koop aangeboden items: Lopend
  2. Zoek de af te sluiten verkoop. Verfijn indien nodig uw zoekopdracht met behulp van de zoekrobot en de opties in het vervolgkeuzemenu:
  3. Klik op mceclip0.png
  4. Klik op mceclip1.png
  5. Er verschijnt een bevestigingsbericht op de pagina

Via de verkooppagina van het item

1. Ga naar de verkooppagina van uw item
  2. Klik op “Afsluiten” rechts bovenaan op de pagina
  3. Klik op mceclip1.png
  4. Er verschijnt een bevestigingsbericht op de pagina

Een verkoop met biedingen afsluiten

Het proces voor het afsluiten van een verkoop met biedingen is hetzelfde als dat voor het afsluiten van een verkoop zonder bod.

Opgelet: Er moet rekening worden gehouden met twee belangrijke punten bij het afsluiten van een verkoop met biedingen:

1. De sluiting van een verkoop met biedingen gaat pas binnen 24 uur in om potentiële bieders niet te benadelen. Indien de resterende verkooptijd echter minder dan 24 uur bedraagt, zal de verkoop op de vastgestelde sluitingstijd worden gesloten.

2. Het afsluiten van een verkoop zal op geen enkele wijze de biedingen die op hen zijn geplaatst, ongedaan maken. De verkoop zal dus moeten worden afgesloten met de hoogste bieder, wat er ook gebeurt.

Meerdere verkopen tegelijkertijd afsluiten

Om meerdere verkopen in een keer af te sluiten:

1. gaat u naar Mijn te koop aangeboden items: Lopend
  2. Selecteer de af te sluiten verkopen door ze aan te vinken
  3. Klik op mceclip4.png
  4. Klik op mceclip5.png
  5. Er verschijnt een bevestigingsbericht op de pagina

Tip: Om alle verkopen van de pagina te selecteren, kunt u het volgende doen:

- Vink het vakje rechts van de kolom “Actie” aan. mceclip6.png of

- Vink het vakje mceclip7.png rechts onderaan de pagina aan

Opgelet: Indien echter een deel van de af te sluiten verkopen biedingen heeft ontvangen, moet er bij de afsluiting ervan rekening worden gehouden met twee belangrijke punten:

1. Hun sluiting gaat pas binnen 24 uur in om potentiële bieders niet te benadelen. Indien de resterende verkooptijd echter minder dan 24 uur bedraagt, zullen de verkopen op de vastgestelde sluitingstijd worden gesloten.

2. Hun sluiting zal op geen enkele wijze de biedingen die op hen zijn geplaatst, ongedaan maken. De verkopen zullen dus moeten worden afgesloten met de hoogste bieders, wat er ook gebeurt.