Ik heb per ongeluk mijn artikel als "betaling ontvangen" aangevinkt. Wat nu?

Als u een artikel ten onrechte als "betaald" hebt gemarkeerd kunt u de transactie in het tabblad "Te verzenden" van de rubriek Verkoopactiveit en wordt het volgpictogram "Betaling ontvangen" aangevinkt.

Om de situatie te herstellen:

1. Ga naar "Mijn verkoopactiviteit": Te verzenden"
  2. Selecteer de transactie en klik op het pictogram "Betaling ontvangen".

De transactie keert dan terug naar het tabblad "Gefactureerd".
  3. Klik opnieuw op het pictogram "Betaling ontvangen" wanneer u de betaling hebt ontvangen.