Ik kan geen verbinding maken.

Als u problemen heeft met de verbinding met Delcampe, lees dan de volgende informatie. Misschien vindt u daar de oplossing.

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Ik ben mijn gebruikersnaam, mijn wachtwoord of beide vergeten.

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, nodigen wij u uit om de volgende online hulpartikelen te raadplegen: :

Ik krijg een bericht dat mijn gebruikersnaam of wachtwoord niet correct is.

Zorg ervoor dat de kapitalisatie is uitgeschakeld, probeer het dan opnieuw.

Als u uw wachtwoord in uw browser heeft voorgeregistreerd, controleer dan of het nog steeds correct is en probeer het opnieuw.

Hieronder vindt u online hulpartikelen over wachtwoordbeheer voor de meest gangbare browsers:

Als u nog steeds niet kunt inloggen:

1. Laat uw bijnaam per e-mail toesturenIk ben mijn gebruikersnaam vergeten
  2. Vraag om uw wachtwoord te resetten: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
  3. Probeer in te loggen met de ontvangen gebruikersnaam en uw nieuwe wachtwoord

Ik krijg een bericht dat het maximum aantal pogingen is overschreden.

Deze limiet is bedoeld om u persoonlijk te beschermen en de veiligheid van uw account te verhogen. Als u dit bericht ontvangt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een lid van het Delcampe-team zal u kunnen deblokkeren.

Ik krijg een bericht dat mijn account is afgesloten of geschorst.

Als u dit bericht ontvangt, neem dan contact op met onze klantenservice.