Ik heb mijn artikel per ongeluk als "verzonden" verzonden gemarkeerd. Wat nu?

Als u per ongeluk een item als "verzonden" hebt gemarkeerd kunt ude transactie terugvinden in het tabblad "Verzonden" van de rubriek Verkoopactiviteit en wordt het volgpictogram "Verzonden item" aangevinkt.

Om de situatie te herstellen:

1. Ga naar "Mijn Verkoopactiviteit": Verzonden"
  2. Selecteer de transactie en klik op het pictogram "Verzonden object".

De transactie keert dan terug naar het tabblad "Te verzenden".
  3. Klik nogmaals op het pictogram "Verzonden object" wanneer u het object hebt verzonden.