Het artikel is germarkeerd als "betaald", maar is niet betaald

Als u per ongeluk een transactie als betaald hebt gemarkeerd zal de transactie zich in het tabblad "Te ontvangen" bevinden van de rubriek Aankoopactiviteit en wordt het volgictogram "betaling verzonden" aangevinkt.

Om de situatie te herstellen:

1. Ga naar "Mijn aankoopactiviteit: Te ontvangen".
  2. Selecteer de transactie en klik op het volgpictogram "Verzonden betaling".

De transactie keert dan terug naar het tabblad "Te betalen", zodat u weer toegang heeft tot de factuur.
  3. Klik nogmaals op het "Betaling verzonden" icoontje wanneer uw betaling is gedaan.