De beoordeling van een geannuleerde verkoop wijzigen

Wanneer een verkoop is geannuleerd kunt u de beoordeling niet meer wijzigen.
Als u de beoordeling die u hebt opgegeven wilt wijzigen moet u eerst het annuleringsverzoek dat u voor de verkoop hebt ingediend, annuleren.

Deze annulering moet uiterlijk 60 dagen na het einde van de verkoop plaatsvinden.

Om een geannuleerde verkoop te annuleren :

1. Ga naar de pagina Mijn Delcampe-kosten: Een verkoop annuleren
  2. Zoek het annuleringsverzoek dat u wilt annuleren
  3. Klik op de mceclip1.png
  4. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u wordt gevraagd de annulering te bevestigen door te klikken op mceclip2.png
  5. Het volgende bevestigingsbericht verschijnt: mceclip3.png
  6. De status van het annuleringsverzoek wordt mceclip5.png
  7. U kunt nu uw beoordeling wijzigen.
    Voor meer informatie, zie het artikel "Een boordeling wijzigen".

Tip: Als de knop  mceclip1.png afwezig is en wordt vervangen door mceclip6.png betekent dit dat de termijn van 60 dagen is verstreken en dat de annulering niet kan worden verwijderd.