Het saldo op mijn Delcampe-rekening aanvullen en nakijken

Uw Delcampe-saldo dient om de kosten te betalen die u schuldig bent aan Delcampe:

• Commissies
  • Verkoopopties
  • Abonnementen Club+
  • Vernieuwingen
  • Verificatie postadres
  • Reclame

Opgelet: Het is niet mogelijk om uw Delcampe-saldo te gebruiken om uw aankopen te betalen.
Om uw aankopen te betalen, leest u het artikel "Hoe betaal ik mijn verkoper?".

Er zijn verschillende betaalmethoden beschikbaar om geld aan uw Delcampe-account toe te voegen. U hebt te keuze uit de volgende mogelijkheden: Delcampe Pay, PayPal, kredietkaart of bankoverschrijving.

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Hoe voeg ik geld toe aan mijn Delcampe-rekening?

Om uw Delcampe-rekening te bevoorraden:

1. ga naar de pagina Mijn Delcampe-kosten: Mijn account aanvullen
  2. Kies de gewenste betaalwijze
  3. In functie van de gekozen betaalmethode wordt u mogelijk doorgestuurd naar een pagina voor bevestiging van uw betaling.

Tip: Deze functie is ook toegankelijk via onze historiek. Klik hiervoor op mceclip0.png

Via Delcampe Pay

Om te weten hoe u uw Delcampe-rekening kunt crediteren via Delcampe Pay, raadpleegt u het artikel "Uw Delcampe-rekening crediteren via Delcampe Pay".

Via PayPal of kredietkaart

1. Klik op mceclip1.png de betaalwijze van uw keuze aan
  2. Geef het bedrag op dat u wilt toevoegen
  3. Klik op mceclip3.png
  4. U wordt doorgestuurd naar de website van de geselecteerde betalingsmethode om uw betaling te voltooien.

Met een bankoverschrijving

1. Klik op
  2. mceclip1.png
  3. Lees aandachtig de weergegeven instructies
  4. Ga naar de website van uw bank om de bankoverschrijving uit te voeren

Tip: U kunt de informatie om uw bankoverschrijving uit te voeren afdrukken door te klikken op mceclip4.png

Overdrachtstijden voor bepaalde betaalmethoden

De betalingen uitgevoerd via Delcampe Pay, PayPal en kredietkaarten worden rechtstreeks geregistreerd op Delcampe.

Voor bankoverschrijvingen die manueel worden uitgevoerd, kan het tot 14 kalenderdagen duren voor u ze ziet verschijnen op uw Delcampe-rekening.
Het overgeschreven geld zal ten vroegste 2 dagen na uw storting worden verrekend.

Als het bedrag na 14 kalenderdagen nog steeds niet aan uw Delcampe-saldo is toegevoegd, neemt u contact op met onze klantendienst.

Hoe raadpleeg ik het saldo op mijn Delcampe-rekening?

U kunt uw Delcampe-saldo op eender welk moment te raadplegen. Ga naar uw historiek.