Een verzoek tot annulering van een verkoop annuleren

Bij Delcampe bieden we de verkopers de mogelijkheid om een verkoop te annuleren.
Het komt echter voor dat sommige annuleringen moeten worden geannuleerd (in de tussentijd de betaling ontvangen door de verkoper...)
Deze annulering moet dan uiterlijk 60 dagen na het einde van de verkoop gebeuren.

Om een geannuleerde verkoop te annuleren, doet u het volgende:

1. ga naar de pagina Mijn Delcampe-kosten: Mijn geannuleerde verkopen
    2. Zoek het verzoek tot annulering dat u wilt annuleren
    3. Klik op de knop Capture_d_e_cran_2020-02-26_a__15.40.51.png
    4. Er wordt een nieuw venster geopend waarin er u wordt gevraagd om de annulering te bevestigen door te klikken op mceclip0.png
    5. Het volgende bevestigingsbericht wordt weergegeven: mceclip1.png
    6. De status van het verzoek tot annulering bevindt zich in mceclip2.png
    7. De commissie voor dit item wordt dus herberekend. U kunt deze vinden via de pagina "Mijn Delcampe-kosten: Geschiedenis"

Tip: Als de knop Capture_d_e_cran_2020-02-26_a__15.40.51.png ontbreekt en wordt vervangen door mceclip3.png, betekent dit dat de termijn van 60 dagen is verstreken en dat annulering niet mogelijk is.