Uw Delcampe-account crediteren met Delcampe Pay

U hebt de mogelijkheid om uw Delcampe-account te crediteren met de betaalmethode Delcampe Pay.

1. Ga rechtstreeks naar de pagina Mijn Delcampe-kosten: Mijn account crediteren
  2. Klik rechts van het logo op

In functie van uw Delcampe Pay-configuratie kunt u verschillende betaalmethoden kiezen om uw Delcampe-rekening te crediteren:

Het bedrag wordt onmiddellijk toegevoegd aan uw Delcampe-saldo.

Opgelet: Het minimumbedrag dat u moet toevoegen is € 0,10.
Deze dienst dient enkel om de kosten verschuldigd aan Delcampe te betalen (commissies, verkoopopties, abonnement).
Crediteer uw Delcampe-rekening nooit om uw aankopen te betalen.

Het saldo van uw Delcampe Pay-account

1. Selecteer het saldo van uw Delcampe Pay-account

2. Geef het bedrag op dat u wilt toevoegen
  3. Klik op
  4. Er wordt een bevestigingspagina weergegeven

Een van de betaalkaarten die aan uw Delcampe Pay-account zijn gekoppeld

Met de kredietkaart

1. Selecteer de gewenste gekoppelde kredietkaart
  2. Geef het bedrag op dat u wilt toevoegen
  3. Klik op
  4. U wordt mogelijk doorgeleid naar de eigen website van deze betaalmethode om uw betaling te voltooien. Als dit gebeurt, volgt u de weergegeven instructies
  5. Er wordt een bevestigingspagina weergegeven

Om te weten hoe u een kredietkaart aan uw Delcampe Pay-account koppelt, raadpleegt u het artikel “Hoe kan ik mijn bankgegevens toevoegen of bewerken op Delcampe Pay?”.

Met de Maestro-kaart

1. Selecteer de gewenste gekoppelde Maestro-kaart
  2. Geef het bedrag op dat u wilt toevoegen
  3. Klik op
  4. U wordt mogelijk doorgeleid naar de eigen website van deze betaalmethode om uw betaling te voltooien. Als dit gebeurt, volgt u de weergegeven instructies
  5. Er wordt een bevestigingspagina weergegeven

Tip: Om te weten hoe u een Maestro-kaart aan uw Delcampe Pay-account koppelt, raadpleegt u het artikel “Hoe kan ik mijn bankgegevens toevoegen of bewerken op Delcampe Pay?”.

Een directe betaling

1. Selecteer het gewenste directe betaalmiddel
  2. Geef het bedrag op dat u wilt toevoegen
  3. Klik op
  4. U wordt doorgeleid naar de eigen website van deze betaalmethode om uw betaling te voltooien. Volg de weergegeven instructies.
  5. Er wordt een bevestigingspagina weergegeven