Hoe kan ik mijn bankgegevens op Delcampe Pay toevoegen of bewerken?

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Waarom moet ik een bankkaart of bankrekening toevoegen aan mijn Delcampe Pay-account?

Een bankaart aan uw Delcampe Pay-account koppelen stelt u in staat om direct geld toe te voegen aan uw Delcampe Pay-account of om uw verkoper onmiddellijk te betalen. Dit bespaart tijd omdat u uw bankgegevens niet meer systematisch moet invoeren.

Door een bankkaart aan uw Delcampe Pay-account te koppelen kunt u hier geld van uw Delcampe Pay-account aan toevoegen.

Hoe koppel ik een kredietkaart aan mijn Delcampe Pay-account?

Een bankkaart aan uw Delcampe Pay-account koppelen:

1. Ga naar Beheer: bankkaarten en bankrekeningen
  2. Klik op
  3. Voer de gegevens van uw kredietkaart in: kaartnummer, vervaldatum en cryptogram. Het cryptogram verwijst naar de drie cijfers op de achterkant van een bankkaart.
  4. Klik op
  5. Dit bericht verschijnt en u wordt mogelijk doorgeleid naar de website van uw bank
  6. Er verschijnt een bevestigingsbericht:

En het nummer van uw kaart wordt weergegeven onder het tabblad:

Opgelet: Om veiligheidsredenen moeten we bij het toevoegen van een bankaart een debettransactie uitvoeren (van bijvoorbeeld € 1,00), direct gevolgd door een terugbetalingstransactie. In de meeste gevallen is deze transactie transparant en wordt deze niet weergegeven op uw bankafschriften. Sommige banken geven deze pre-autorisaties soms echter wel weer. Dit kan dus op uw afschriften worden weergegeven.

Hoe koppel ik een Maestro-kaart aan mijn Delcampe Pay-account?

Een bankkaart aan uw Delcampe Pay-account koppelen:

1. Ga naar Beheer: bankkaarten en bankrekeningen
  2. Klik op in functie van het type kaart dat u wilt toevoegen.
  3. Voer de gegevens van uw Maestro-kaart in: kaartnummer en vervaldaglier_maestro.png
  4. Klik op
  5. Dit bericht verschijnt en u wordt mogelijk doorgeleid naar de website van uw bank
  6. Er verschijnt een bevestigingsbericht

en het nummer van uw kaart wordt weergegeven onder het tabblad:

Opgelet: Om veiligheidsredenen moeten we bij het toevoegen van een bankaart een debettransactie uitvoeren (van bijvoorbeeld € 1,00), direct gevolgd door een terugbetalingstransactie. In de meeste gevallen is deze transactie transparant en wordt deze niet weergegeven op uw bankafschriften. Sommige banken geven deze pre-autorisaties soms echter wel weer. Dit kan dus op uw afschriften worden weergegeven.

Hoe koppel ik een bankrekening aan mijn Delcampe Pay-account?

1. Ga naar Beheer: bankkaarten en bankrekeningen
  2. Klik op
  3. Voer uw bankgegevens in:
  4. Klik op
  5. Er verschijnt een bevestigingsbericht en het nummer van uw kaart wordt weergegeven onder het tabblad compte_bancaire.png

Hoe bewerkt ik de gegevens van mijn bankkaart op mijn Delcampe Pay-account?

1. Verwijder de bestaande bankkaart en klik op
  2. Voeg een nieuwe kaart toe (zie sectie Hoe koppel ik een kredietkaart aan mijn Delcampe Pay-account? of Hoe koppel ik een Maestro-kaart aan mijn Delcampe Pay-account? van dit artikel)

Hoe bewerk ik mijn bankrekening op mijn Delcampe Pay-account?

• Om de naam van de titularis van de rekening te wijzigen, klikt u op , wijzigt u de naam van de titularis en klikt u op .
  • Als u de bankgegevens wilt wijzigen, klikt u op om de bestaande rekening te verwijderen. Vervolgens voegt u een nieuwe bankrekening toe (zie sectie Hoe koppel ik een bankrekening aan mijn Delcampe Pay-account? van dit artikel).