Mijn verkoopvoorwaarden en kosten bepalen

Voor u items te koop kunt aanbieden, moet u uw algemene voorwaarden vastleggen.

Om uw algemene verkoopvoorwaarden te configureren:

1. gaat u naar de pagina Verkoopvoorwaarden
  2. kiest u of u al dan niet kiest voor een persoonlijke overhandiging. Maak hiervoor gebruik van het keuzescherm

3. kiest u of u al dan niet aanvaardt om het item terug te betalen als het niet voldoet. Maak hiervoor gebruik van het keuzescherm.
    Voor meer informatie over deze garantie gaat u naar punt 7.3 Annulering van de overeenkomst door de koper van onze gebruiksvoorwaarden.

Opgelet: voor professionele gebruikers: de terugbetaling van een item dat niet voldoet is een wettelijke voorwaarde die automatisch van toepassing is.

4. Kies de verzendwijze van toepassing.
    We adviseren u om te wachten tot het item is betaald voor u ze verzendt en dus te kiezen voor verzending na betaling.

5. Kies of de kosten door u worden betaald of of ze ten laste zijn van de koper.

6. Selecteer de bestemming(en) waarnaar u wenst te verkopen. Indien een bestemming niet is geselecteerd, zullen kopers uit deze bestemming niet kunnen bieden op items in uw winkel en zullen ze ook geen items kunnen aankopen.

Opgelet: u moet minstens één bestemming kiezen.

7. Vul het veld kosten in

Opgelet: u moet minstens 10 tekens invullen.

8. Vul indien nodig het veld bijzondere voorwaarden in

9. Klik op Capture_d__cran_2019-12-11___15.36.40.png om ervoor te zorgen dat de voorwaarden in uw account worden geactiveerd