Mijn kopers toestaan om te betalen zonder betalingsverzoek

U kunt uw account zo instellen dat kopers kunnen betalen zonder te wachten op een betalingsverzoek van u. Wanneer u uw winkel op Delcampe activeert, wordt deze optie standaard geactiveerd.

Als u deze optie niet uitvinkt, aanvaardt u dat uw koper de kosten zelf toevoegt en zijn verzoek tot betaling regelt zonder dat u dit hebt gevalideerd. Uw koper zal de informatie in uw algemene verkoopvoorwaarden gebruiken om het totale te betalen bedrag te bepalen. Dit versnelt de transacties en maakt het voor u gemakkelijker om uw verkopen op te volgen.

Als u er de voorkeur aan geeft om uw betalingsverzoeken handmatig te valideren door zelf de kosten toe te voegen voor het verzenden, kunt u de optie op elk moment deactiveren.

Tip: Om uw kopers te helpen gemakkelijk de verschillende van toepassing zijnde kosten toe te voegen, zorgt u ervoor dat uw eventuele verzend- en administratiekosten duidelijk zijn vastgelegd in uw verkoopvoorwaarden.

Om de koper toe te laten om te betalen zonder te wachten op het betalingsverzoek, doet u het volgende:

1. Ga naar de pagina Mijn winkel: Instellingen
  2. Selecteer “Activeren” onder “De koper toelaten om te betalen zonder te wachten op het verzoek tot betaling”
  3. Klik op mceclip1.png

Opgelet: Na de aankoop kunt u de transacties onmiddellijk terugvinden in het tabblad "Gefactureerd” van uw opvolging van aankopen

Tip: U kunt deze optie ook rechtstreeks via uw Betaalmethoden activeren. Activeer gewoon de optie helemaal bovenaan de pagina.

Hoe deactiveer ik deze optie?

1. Ga naar de pagina Mijn winkel: Instellingen
  2. Selecteer “deactiveren” onder “De koper toelaten om te betalen zonder te wachten op het verzoek tot betaling”.

3. mceclip0.png
  4. Klik op
  5. mceclip1.png

Tip: U kunt deze optie ook rechtstreeks via uw Betaalmethoden deactiveren. Deactiveer gewoon de optie helemaal bovenaan de pagina.