Het saldo van mijn account terugvorderen

Als het saldo van uw account positief is, kunt u vragen om het saldo terug te vorderen van uw account. U moet minimum 30 dagen na uw laatste betaling wachten tot u dit verzoek kunt doen.

Als deze termijn niet wordt bereikt, geeft een notitie u aan vanaf welke datum u dit verzoek kunt doen.

1. Ga naar de pagina "Mijn instellingen: Delcampe-kosten"

Tip: Als het saldo van uw account positief is, is dit gedeelte ook toegankelijk via de link  op de pagina "Mijn Delcampe-kosten: Rekeningoverzicht".

2. Blader door de pagina tot aan dit gedeelte
  3. Vink de methode aan waarmee u wenst te worden terugbetaald, te kiezen uit Paypal, Bank (overschrijving). U kunt ook vragen dat uw saldo wordt overgebracht naar een ander Delcampe-account.
  4. Codeer de gevraagde informatie naargelang de gekozen methode
  5. Klik op

Uw Delcampe-account wordt onmiddellijk bijgewerkt. De daadwerkelijke terugbetaling wordt uitgevoerd in de dagen die volgen op uw verzoek.

Opgelet: Deze actie heeft annuleringskosten voor gevolg en een terugbetaling afhankelijk van de gebruikte methode om uw account te crediteren of te debiteren. Deze kosten, alsook het te ontvangen totaal, worden vermeld in een overzichtstabel die zichtbaar is voor de goedkeuring.