Mijn verzoek tot betaling aanpassen

Om een verzoek tot betaling dat nog niet werd betaald aan te passen:

1. Ga naar de pagina Opvolging van mijn verkopen: Gefactureerd
  2. Vind het verzoek tot betaling dat moet worden aangepast en klik op  het verzoek van uw keuze
  3. Kies in het vervolgkeuzemenu voor “Factuur bewerken”
  4. Pas uw verzoek aan
  5. Klik op ; uw koper ontvangt dan een nieuw verzoek tot betaling

Tip: voor professionele verkopers moeten de woorden “verzoek tot betaling” worden vervangen door “factuur”.