Mijn betalingsmethoden

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Hoe kan ik een betaalmethode toevoegen?

Om de betaalwijzen die u aanvaardt in uw winkel te configureren:

Om de methode PayPal of bankoverschrijvingen te activeren:

1. Gaat u naar de pagina Betaalmiddelen
  2. Klikt u op de link om uw informatie toe te voegen aan de betaalmethode van uw keuze mceclip0.png
  3. Vult u de gevraagde informatie in
  4. Klikt u op . De methode zal dan actief zijn in uw account
  5. U ontvangt een bevestigingse-mail

Tip: ter informatie, hoewel dit niet zichtbaar is, is de methode actief. Druk op de knop  om de pagina te vernieuwen

Om de methode nationale cheque of contanten te activeren:

1. Gaat u naar de pagina Betaalmiddelen
  2. Klikt u op _diter.PNG
  3. Controleert u de weergegeven informatie
  4. Als deze correct is, klikt u op  zodat de methode in uw account wordt geactiveerd
  5. Als deze niet correct is, past u deze aan en klikt u op
    Klik vervolgens op  zodat de methode in uw account wordt geactiveerd
  6. U ontvangt een bevestigingse-mail

Hoe kan ik de informatie met betrekking tot mijn betaalmethoden aanpassen?

Om de informatie met betrekking tot de betaalmethoden die u in uw winkel aanvaardt aan te passen:

1. Gaat u naar de pagina Betaalmiddelen
  2. Klikt u op de knop  van de betaalmethode waarvan u de informatie wilt wijzigen
  3. Past u de informatie aan die u wilt reviseren
  4. Klikt u op . Uw informatie voor deze methode zal worden aangepast
  5. U ontvangt een bevestigingse-mail

Hoe kan ik een betaalmethode deactiveren?

Om de informatie met betrekking tot de betaalmethoden die u in uw winkel aanvaardt aan te passen:

1. Gaat u naar de pagina Betaalmiddelen
  2. Klikt u op de knop  van de betaalmethode die u wilt deactiveren. De knop verandert in
  3. U ontvangt een bevestigingse-mail