Hoe zet ik een verkoper op de zwarte lijst?

Wanneer u een verkoper op de zwarte lijst zet, kunt u de items die hij verkoopt niet meer zien.

U hebt de volgende mogelijkheden:

Via de pagina van een zoekopdracht of een categorie

1. Klik op “Meer” onder het vakje van de verkoop

en vervolgens op “Deze verkoper toevoegen aan mijn zwarte lijst” via het vervolgkeuzemenu

2. Er gaat een nieuw venster open, kies de reden waarom u deze persoon wilt toevoegen aan de zwarte lijst.
  3. Klik op de knop Capture_bouton_Enregistrer.PNG

Via de pagina van een verkoop

1. Klik op “Deze verkoper toevoegen aan mijn zwarte lijst”,
  2. Selecteer een van de voorgestelde redenen en
  3. Bevestig door op de knop te klikken Capture_bouton_Ajouter___la_liste.PNG

Via de pagina "Zwarte lijst met verkopers"

1. Klik vervolgens op “Een verkoper toevoegen”,
  2. Vul de alias van de verkoper in alsook de reden waarom u hem wilt toevoegen.
  3. Klik vervolgens op de knop Capture_bouton_Ajouter___la_liste.PNG.