Hoe kan ik de gegevens voor de betaling van mijn aankoop terugkrijgen?

Zodra een transactie is gemarkeerd als betaald, zijn de gegevens met betrekking tot het verzenden van de betaling niet meer beschikbaar.

Om opnieuw toegang te krijgen tot deze gegevens, moet u de onderstaande procedure volgen:

1. Ga naar "Mijn opvolging van aankopen: Te ontvangen"

2. Selecteer de transactie en klik op het pictogram "Verzonden betaling”

De transactie wordt dan geopend in het tabblad "Te betalen"
  3. Ga naar "Mijn opvolging van aankopen > Te betalen"

4. Klik op de knop  naast de transactie.
  5. Verzend uw betaling opnieuw