Hoe kan ik mijn item markeren als "niet-ontvangen"?

Als een koper een item per ongeluk heeft gemarkeerd als “Ontvangen”, bevindt de transactie zich in het tabblad "Ontvangen" van het aankoopoverzicht en is het pictogram “Item ontvangen” aangevinkt.

Om de situatie te herstellen:

1. Ga naar "Mijn aankoopoverzicht > Ontvangen"
  2. Selecteer de transactie en klik op het pictogram "Item ontvangen"
    De transactie wordt dan geopend in het tabblad "Te ontvangen"

3. Klik opnieuw op het pictogram “Item ontvangen” wanneer u uw item hebt ontvangen.