Adrescontrole

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Wat is de adrescontrole?

De adrescontrole is een betalende en facultatieve dienst. Deze laat, via het verzenden van een code naar uw woonplaats die u vervolgens ingeeft op Delcampe, toe om de opgegeven postgegevens in uw account te verifiëren. Op deze manier kan Delcampe de andere leden ervan verzekeren dat het adres dat u hebt opgegeven ook echt bestaat.

De leden die dit wensen en die hun “betrouwbaarheidsgraad” bij andere leden willen verhogen, kunnen hun adrescontrole aanvragen. Dit wordt dus aangeraden, maar is niet verplicht.

Hoe de adrescontrole afsluiten?

De adrescontrole kan worden aangevraagd via een specifiek formulier:

1. Verifieer uw adres
  2. Klik op
  3. Er wordt dan post met uw activatiecode naar uw postadres verzonden

Opgelet: Er wordt u eerst gevraagd om uw Delcampe-account te crediteren om deze handeling uit te voeren.

Wanneer u uw activatiecode hebt ontvangen:

1. Ga naar de bevestigingspagina van de postverificatie
  2. Geef de ontvangen code in
  3. Klik op

Er verschijnt een logo logo_verif.PNG naast uw alias. U wordt dan erkend als “geverifieerd” lid. Dit vormt een garantie op betrouwbaarheid in de ogen van de andere gebruikers.

Kosten met betrekking tot de adrescontrole

Voor meer informatie over de kost van postverificatie kunt u onze pagina "Tarieven” raadplegen

Wat moet ik doen als ik mijn code niet heb ontvangen?

Als u uw code niet hebt ontvangen, vragen wij u om contact op te nemen met de Klantendienst via het contactformulier, binnen 60 dagen vanaf uw verzoek. Als het adres dat u oorspronkelijk hebt opgegeven juist is, wordt uw code gratis naar u verzonden.

Na deze 60 dagen kan de verificatiecode opnieuw worden verzonden, maar dit wordt u aangerekend.