Gekochte objecten niet meer weergeven op mijn profiel

Om geen koppelingen meer weer te geven naar gekochte items in uw publieke lijst van ontvangen evaluaties, gaat u als volgt tewerk:

1. Ga naar uw algemene instellingen
  2. Bij de publieke informatie, kiest u voor "Nee" bij Capture_d__cran_2019-12-11___15.40.06.png
  3. Klik onderaan de pagina op Capture_d__cran_2019-12-11___15.40.13.png

Opgelet: de links naar de items waarvoor u een evaluatie lager dan 100 % hebt ontvangen, blijven altijd zichtbaar.