Een object kopen

Er zijn twee types verkopen beschikbaar op Delcampe: verkoop aan vaste prijs en verkoop per opbod.

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Tip: Om het volledige proces van een aankoop te kennen, inclusief het zoeken naar het item, de aankoop of de betaling ervan, nodigen wij u uit om het volgende artikel te raadplegen: “Het aankoopproces

Hoe koop ik een item aan vaste prijs?

1. Ga naar de verkooppagina van het item
  2. Klik op de knop mceclip1.png

3. Er wordt een nieuw venster geopend op de pagina. Bevestig uw aankoop door te klikken op mceclip2.png
  4. Er verschijnt een bevestiging van uw aankoop op het scherm mceclip3.png

Om uw aankoop terug te vinden, gaat u naar uw Opvolging van aankopen

Om te weten hoe u moet betalen, raadpleegt u het artikel “Hoe betaal ik mijn verkoper

Tip: Als u het item niet onmiddellijk wilt kopen, kunt u het toevoegen aan uw winkelmandje.

Hoe koop ik een item aan vaste prijs vanuit mijn winkelmandje?

1. Ga naar de verkooppagina van het item
  2. Klik op de knop “Toevoegen aan mijn winkelmandje”
  3. U wordt dan doorverwezen naar uw uw winkelmandje waar elk toegevoegd item wordt gegroepeerd per verkoper

Om uw aankopen te bevestigen:

1. Ga naar uw winkelmandje
  2. Klik op mceclip5.pngvoor elk winkelmandje dat u wilt kopen
  3. Er wordt een nieuw venster geopend op de pagina. Bevestig uw aankoop door te klikken op mceclip6.png

Om uw aankoop terug te vinden, gaat u naar uw Opvolging van aankopen

Om te weten hoe u moet betalen, raadpleegt u het artikel “Hoe betaal ik mijn verkoper

Tip: Klik op mceclip6.png om al uw winkelmandjes tegelijkertijd te valideren.

Hoe koop ik een item per opbod?

1. Ga naar de verkooppagina van het item
  2. Maak uw bod en klik op mceclip10.png

• Als u de eerste bieder bent, komt uw bod overeen met de gevraagde startprijs
    • Als er een of meerdere personen hebben geboden, verhoog dan het bod door het bedrag van het vooraf bepaalde opbod erbij te doen
  3. Er wordt een nieuw venster geopend op de pagina. Bevestig uw bod door te klikken op mceclip2.png
  4. Er verschijnt een bevestiging van uw bod op het scherm mceclip3.png

Om uw bod terug te vinden, gaat u naar uw Lopende biedingen Als uw bod wordt overschreden, wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.
Deze informatie is ook te vinden in uw Lopende biedingen

Als u de verkoop wint, gaat u naar uw Opvolging van aankopen

Tip: Als u een plafondbod (maximumbod) wilt aangeven, dient u uw bod in en geeft u tegelijkertijd aan wat het maximumbedrag is dat u wilt betalen. Het systeem zal in functie van de andere biedingen op de verkoop voor u het bod verhogen tot uw plafond is bereikt.