Ik heb een negatieve beoordeling gekregen (koper)

Delcampe biedt u de mogelijkheid om een geschil te openen wanneer u een negatieve evaluatie hebt ontvangen die u onterecht vindt.
Door een geschil te openen, richt u zich rechtstreeks tot uw verkoper.
Het Delcampe-team wordt slechts van het bestaan van uw geschil en van uw vraag om bijstand op de hoogte gebracht wanneer u een bemiddeling vraagt.

Om een geschil te openen:

1. Ga naar geschillenbeheer
  2. Kies het statuut van koper
  3. Voer het itemnummer in (zonder spatie en niet voorafgegaan door #)
  4. Kies "Onterechte negatieve evaluatie” als onderwerp van het geschil
  5. Voer een korte uitleg in
  6. Klik op “een geschil openen”

Als uw verkoper na 7 dagen niet heeft geantwoord, wordt de ontvangen negatieve evaluatie automatisch gewist en wordt het geschil afgesloten.
Als uw verkoper antwoordt en u geen genoegdoening vindt, hebt u de mogelijkheid om een interventie van Delcampe te vragen via de knop mceclip1.png.
Deze knop verschijnt na twee onderhandelingsronden of na 14 dagen.

De deadline voor het openen van een geschil is 7 dagen en maximaal 90 dagen na de sluitingsdatum van de verkoop.

Een evaluatie kan maar binnen een periode van 4 maanden na sluitingsdatum van de verkoop worden ingetrokken.