Hoe kan ik een transactie annuleren?

Door een verkoop te annuleren, kunt u vermijden om commissie te betalen voor een verkocht item dat nooit werd betaald. Deze annulering moet ten laatste 60 dagen na het einde van de verkoop gebeuren.

Opgelet: ook wanneer de account van uw koper is afgesloten, wordt een commissie berekend de maand volgend op de aankoop. U moet de verkoop dus annuleren om te vermijden dat er commissie wordt aangerekend.

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Hoe kan ik een enkele transactie annuleren?

1. Beoordeel eerst de transactie die moet worden geannuleerd: kies voor een beoordeling van het type "alleen commentaar" of voor een negatieve beoordeling (0% of 25%)
  2. Ga naar « Mijn Delcampe kosten : Een verkoop annuleren »
  3. Als u geen negatieve beoordeling of geen commentaar hebt gegeven, verschijnt de knopbeoordeling_geven_knop.PNG rechts van elke transactie
  4. Gebruik de zoekmotor om aan te geven welke verkoop moet worden geannuleerd (alleen de verkopen die voldoen aan de annuleringsvoorwaarden verschijnen)

5. Klik op de knop annulering_aanvragen_-_knop.PNG rechts van elke te annuleren verkoop
  6. Geef een korte uitleg
  7. Klik op “Aanvraag bevestigen"

Hoe kan ik een factuur annuleren?

De procedure voor het annuleren van een factuur is vrijwel identiek aan die voor het annuleren van een of meer verkopen. Alleen de annuleringspagina is anders.

1. Beoordeel eerst de factuur die moet worden geannuleerd: kies voor een beoordeling van het type "alleen commentaar" of voor een negatieve beoordeling (0% of 25%)
  2. Ga naar « Mijn Delcampe kosten : Een verkoop annuleren »
  3. Klik op de knop verkoop_annuleren_dropdown_2.PNG rechts bovenaan de pagina en selecteer  factuur_annuleren_dropdown.PNG
  4. Gebruik de zoekrobot om aan te geven welke factuur moet worden geannuleerd (alleen de facturen die voldoen aan de annuleringsvoorwaarden verschijnen)

5. Klik op de knop annulering_aanvragen_-_knop.PNG rechts van elke te annuleren verkoop
  6. Geef een korte uitleg
  7. Klik op “Aanvraag bevestigen”