Presentatie en installatie van de Delcampe Lister

De Lister is een van de verkoopmethoden aangeboden door Delcampe.

Het is specifiek ontworpen om snel een groot aantal voorwerpen te koop aan te bieden. Hiermee kunt u ook advertenties importeren vanuit een Excel-, CSV- of XML-bestand.

De Delcampe Lister is software die u vanaf de Delcampe website kunt downloaden en op uw computer kunt installeren. Eenmaal geïnstalleerd kunt u met het programma offline verkopen voorbereiden alvorens ze met één klik naar uw winkel te sturen.

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Wie kan de Lister gebruiken?

Om de Lister te gebruiken, moet u lid zijn van de Club+ Gold.

De Lister installeren.

Technische vereisten

De Lister is compatibel met de volgende besturingssystemen: Windows 7, 8, 8.1 en 10 alsook Mac OS X.

Installatie

Om de Lister op uw computer te installeren:

1. Gaat u naar de pagina Lister Delcampe
  2. Download u vervolgens de Lister door te klikken op

Eenmaal het bestand is gedownload gaat u naar uw downloadmap en voert u het programma “delcampe-lister” uit. Volg de instructies die op het scherm worden weergegeven.

Waarschuwingsbericht tijdens de installatie

Het is mogelijk dat uw antivirusprogramma tijdens de uitvoering van het installatiebestand “delcampe-lister” aangeeft dat het om een onbekende toepassing gaat (zie voorbeeld hieronder). Dit bericht wordt weergegeven omdat het enige tijd duurt voordat de antivirussoftware ons nieuwe beveiligingscertificaat herkent. Wij bevestigen dat de installatie van de Lister van Delcampe geen risico’s inhoudt en dat deze gecertificeerd is door GlobalSign.

Om het waarschuwingsbericht te omzeilen (voorbeeld van Windows Defender; dit kan variëren in functie van uw antivirusprogramma):

1. Klikt u op “Aanvullende informatie”

2. Klikt u op "Toch uitvoeren"

3. Klikt u op “Ja” bij "Progrmma toestaan wijzigingen aan te brengen"

Aanmelden

Om u aan te melden op de Delcampe Lister:

1. Start u de software die op uw computer is geïnstalleerd.
  2. Klikt u op de knop Opties_NL.PNG rechtsboven
  3. In het venster dat wordt geopend typt u uw gebruikersnaam en wachtwoord in de overeenkomstige velden.

4. Klikt u op “OK”

Afmelden of van account veranderen

Om van account te veranderen, vervangt u uw gebruikersnaam en wachtwoord in de overeenkomstige velden.

Om u af te melden verwijdert u uw gebruikersnaam en wachtwoord uit de overeenkomstige velden en klikt u op “OK".