Een Lister back-up maken en herstellen

Met de Lister kunt u de gegevens en afbeeldingen van uw verkopen opslaan. Dit stelt u in staat om deze verkopen op het gewenste moment te herstellen.

Tip: sla uw Lister-verkopen regelmatig op. Dit voorkomt het verlies van uw gegevens in het geval van een computerstoring. Het wordt aanbevolen om dit bestand op een externe harde schijf te bewaren.

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Mijn Lister-gegevens opslaan

Om uw gegevens op te slaan:

1. Klikt u op
  2. Kiest u of u de afbeeldingen wel of niet wilt opslaan door het vakje aan te vinken
  3. Kiest u de locatie van de back-upmap op uw computer
  4. Klikt u op “OK”

5. Eenmaal het opslaan is voltooid, verschijnt er een bevestigingsscherm.

Mijn Lister-gegevens herstellen

Om uw gegevens te herstellen:

1. Klikt u op
  2. Kiest u de locatie van de back-upmap op uw computer
  3. Selecteert u de map waarin u de verkopen wilt plaatsen
  4. Klikt u op “OK”

5. Eenmaal de herstelling is uitgevoerd, verschijnt er een bevestigingsscherm.

Opgelet: sluit de toepassing niet af voordat het bevestigingsscherm is verschenen.