De zwarte lijst van kopers

Als u aan een bepaald lid geen items meer wilt verkopen, kunt u hem/haar op uw zwarte lijst zetten.

Geef de gebruikersnaam op van het lid waarmee u geen handel meer wilt drijven en een reden (vertrouwelijk). Klik vervolgens op “Een koper toevoegen”.

Dit lid zal niets meer kunnen kopen in uw winkel en geen openbare vragen over deze items meer kunnen stellen.

Hij/zij kan u echter nog wel privé contacteren via de berichtendienst van de website. Om een lid uit uw zwarte lijst te halen, volstaat het om hem/haar te selecteren en te klikken op “De geselecteerde koper(s) verwijderen”.